Hakbijl Glass in Lelystad

Een nieuwe samenwerking, een nieuwe directeur en stylist, een nieuwe showroom en een nieuw concept. Hakbijl Glass in Lelystad heeft dit jaar een andere koers ingezet, waarmee de glasgroothandel de klanten nog meer inspiratie wil bieden. ,,Beleving en sfeer creëren; daar draait het nu bij ons om. Dit is Hakbijl 2.0.’’

Lees meer...

Beleving Bloem | Sier | Kunst in Soest

Niet voor niets staan er streepjes tussen Bloem | Sier | Kunst in de naam van Beleving in Soest. De winkel biedt alle drie. Behalve bloemsierkunst, losse bloemen en decoratie, verkopen en verhuren Herco en Diane van Loon ook (zelfgemaakte) kunst.

Lees meer...

Bloemen plus glasstudio

Sabine Wijsman combineert haar bloemenwinkel Daisy Lane in Tilburg met glasstudio Amazing Projects. Of eigenlijk zijn het de eigenaren van de glasstudio die de bloemiste erbij wilden om meer mensen over de drempel te trekken. Beide ondernemers profiteren van elkaars aanwezigheid.

Lees meer...

The Flower Lab: verkoopideeën voor ‘Millennials’


Hoe en waar kopen de ‘Millennials’, ook wel generatie Y genoemd – jonge mensen die tussen 1981 en 2000 zijn geboren – bloemen? The Flower Lab geeft hier antwoord op met een telkens wisselende winkelpresentatie met veel ideeën en tips. De combinatie van on- en offline én storytelling zijn belangrijke ingrediënten.

Lees meer...

Bloembinderij Thijs Pruisscher in Beetsterzwaag

De goede naam die de winkel heeft opgebouwd onder leiding van zijn vader houdt Marco Pruisscher graag in ere. Daarom heet zijn winkel nog altijd Bloembinderij Thijs Pruisscher. Het Friese dorp Beetsterzwaag trekt klanten uit de hele regio, vanwege het vrij exclusieve winkelaanbod. De bloemenwinkel vaart er wel bij.

Lees meer...

E-magazine

BEB 2016 7

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Bloem en Blad op Facebook

 Volg Bloem en Blad ook op Facebook

Bloem en blad - Boeken

Kijk voor meer boeken op onze boekenpagina