Bloemen plus bed and breakfast

Het oude station van Amstelveen toverden Katarina en Johan Elfner om tot een bed and breakfast en bloemenwinkel. Het echtpaar, dat oorspronkelijk uit Zweden komt, voelt zich helemaal thuis in Nederland. ,,Zowel in de winkel als in de bed and breakfast staat de klant centraal’’, aldus Katarina.

Lees meer...

Bloembinderij Lobke Nijhuis in Denekamp

In anderhalf jaar tijd verhuisde Lobke Nijhuis haar bloembinderij al naar een veel groter pand. Het heeft de jonge bloemiste geen windeieren gelegd. Klanten komen vanuit de hele regio naar Denekamp voor haar boeketten en luxe segment potterie. ,,Tevreden klanten, daar doe ik het allemaal voor.’’

Lees meer...

Hakbijl Glass in Lelystad

Een nieuwe samenwerking, een nieuwe directeur en stylist, een nieuwe showroom en een nieuw concept. Hakbijl Glass in Lelystad heeft dit jaar een andere koers ingezet, waarmee de glasgroothandel de klanten nog meer inspiratie wil bieden. ,,Beleving en sfeer creëren; daar draait het nu bij ons om. Dit is Hakbijl 2.0.’’

Lees meer...

Beleving Bloem | Sier | Kunst in Soest

Niet voor niets staan er streepjes tussen Bloem | Sier | Kunst in de naam van Beleving in Soest. De winkel biedt alle drie. Behalve bloemsierkunst, losse bloemen en decoratie, verkopen en verhuren Herco en Diane van Loon ook (zelfgemaakte) kunst.

Lees meer...

Bloemen plus glasstudio

Sabine Wijsman combineert haar bloemenwinkel Daisy Lane in Tilburg met glasstudio Amazing Projects. Of eigenlijk zijn het de eigenaren van de glasstudio die de bloemiste erbij wilden om meer mensen over de drempel te trekken. Beide ondernemers profiteren van elkaars aanwezigheid.

Lees meer...

E-magazine

BEB 2016 8

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Bloem en Blad op Facebook

 Volg Bloem en Blad ook op Facebook

Bloem en blad - Boeken

Kijk voor meer boeken op onze boekenpagina