Groen onverminderd populair

Dat planten en bloemen in huis nog altijd populair zijn, liet ook de Woonbeurs zien. De jaarlijkse beurs voor huis en interieur - die in oktober 2014 plaatsvond in RAI Amsterdam - toonde in een speciaal groenpaviljoen verschillende presentaties met planten. Maar ook andere standhouders lieten toepassingen met plantaardige producten zien.

Lees meer...

Rietveld Bloemisten, Oosterhout

Het nieuwe pand van Rietveld Bloemisten in Oosterhout kreeg een industrieel karakter. De vaak grote presentaties passen goed bij het stoere karakter van de ruimte. Die ruimte is ingedeeld naar wens van de eigenares en haar medewerkers, waarbij zij rekening hielden met het zicht op de klanten en praktisch kunnen werken.

Lees meer...

Trends 2015/2016: vrolijk en zonnig

Consumenten zien weer licht in sombere tijden. Er is sprake van (hoop op) een nieuw begin. Dat bepaalt volgens Sandra Könings de trends voor de zomers van 2015 en 2016. Vrolijke en zonnige kleuren gaan het goed doen, evenals humor. Ook luxe mag weer.

Lees meer...

De Jong Draad & Zo in Waddinxveen

Ooit begon groothandel De Jong Waddinxveen als De Eerste Nederlandse Draad-, Lak- en Strekinrichting, ofwel Endles. Nog steeds is de productie van draadfiguren een belangrijke tak van het bedrijf. Daarnaast levert de groothandel vazen, potten en decoratieartikelen.

Lees meer...

Bloom4You! in Tholen

Pal naast Albert Heijn openden Anne en Hector Jansen eind juni hun nieuwe bloemenwinkel Bloom4You! in Tholen. De bloemisten vrezen de supermarkt niet, ze hebben zelfs een doorgang in de winkel naar de buren gemaakt. De nieuwe plek vroeg volgens het echtpaar na veertig jaar om een compleet nieuwe huisstijl. ,,Bloom4You past bij de moderne uitstraling van dit pand.’’

Lees meer...

E-magazine

vp beb 01 2015
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).