Groothandel De Jong in Drachten

Kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs en een persoonlijk contact met de klanten. Dat zijn in de kern de basisprincipes van Groothandel De Jong BV in Drachten. Eigenaren Jacob en Ellen de Jong gaan elke dag met plezier aan het werk.

Log in om meer te lezen...

Shopverleider Vicky van der Krogt: kom eens uit je comfortzone

Bloemisten verkopen geen bloemen, maar kleuren, vormen, geuren en emotie. Deze opvallende stelling hield shopverleider Vicky van der Krogt begin maart een groep bloemisten voor tijdens een workshop bij Meesterbloembinderij Coen van Buuren. Bloem en Blad was erbij en noteerde een groot aantal tips. ,,Kom eens uit je comfortzone!’’

Log in om meer te lezen...

Mon Fleuri in Arnhem

Als klein meisje wist Maddy Beekhuizen al dat ze bloemist wilde worden. Toch duurde het nog behoorlijk wat jaren voordat 
ze daadwerkelijk de stap durfde te zetten. Dit jaar opende 
ze haar winkel Mon Fleuri in het Arnhemse modekwartier. 
Een bloemenwinkel met karakter.

Log in om meer te lezen...

Liebregts & Liebregts Bloemsierkunst in Veldhoven

Creatief en ondernemend. De familie Liebregts combineert bij uitstek beide aspecten van het bloemenvak. Sinds 1942 is Liebregts & Liebregts Bloemsierkunst gevestigd in het centrum van Veldhoven. Kees Liebregts en zijn vrouw Kristine Mertens vormen samen met Kees’ ouders Ad en José een vof. En dan werken er ook nog eens dertien personeelsleden mee. De zakelijke markt vormt de belangrijkste doelgroep van de winkel.

Log in om meer te lezen...

Samenwerkende winkeliers BergsVers

Door samen te werken met andere winkeliers hoopt Bloemenatelier De Tulp grote jongens als Jumbo en Albert Heijn bij te benen, of liever: een stap voor te blijven. Het samenwerkingsverband BergsVers is ondergebracht in een bedrijfscoöperatie. Meer informatie over deze en andere organisatievormen is hier te vinden.

Log in om meer te lezen...

Meer berichten

  1. Bab Star, Rijnsburg
  2. Nico van Eijk: Het voelt als onschuldig vastzitten
  3. Mijn MarketingCheck
  4. Vakbeurs TrendZ in Gorinchem
  5. Close2Real op Cultra in Aalsmeer

Stelling

FloraHolland werkt hard aan de realisatie van een bloemistenklok op de veiling in Naaldwijk. Volgens FH is de bloemistenklok met name interessant vanwege het brede en diepe assortiment, het feit dat bloemen en planten in één zaal worden geveild en de mogelijkheid kleine hoeveelheden in te kopen. Zijn bloemisten net zo positief als de veiling?

E-magazine

vp beb 04-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).