Salaristabellen bij nieuwe cao

Bij de onlangs afgesloten Cao voor de Gespecialiseerde Detailhandel in Bloemen en Planten, horen drie nieuwe salarisschalen. De eerste geldt per 1 juli 2015, de tweede is vanaf 2016 van toepassing en de derde vermeldt de uurlonen vanaf 1 januari 2017.

Lees meer...

Bloemen Groot Jebbink in Ruurlo

Dromen – denken – durven – doen. Dat stond op de uitnodigingskaart voor de opening van de totaal vernieuwde winkel Bloemen Groot Jebbink van Marco en Anita Groot Jebbink in Ruurlo. In crisistijd verbouwden zij de ruimte rigoureus tot een ruime, moderne winkel waarmee ze weer jaren vooruit kunnen. ,,Soms moet je gewoon doorpakken en iets durven doen’’, aldus de Achterhoekse ondernemers.

Lees meer...

Van der Leeden Mandwerk in Ameide

Op de kop af honderd jaar bestaat het familiebedrijf Van der 
Leeden Mandwerk in Ameide. Het bedrijf is uitgegroeid tot 
wereldwijde marktleider in gevlochten artikelen van natuurlijke materialen. ,,Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste.’’

Lees meer...

Maison & Objet in Parijs

Hallen vol noviteiten op het gebied van woondecoratie, met speciale aandacht voor design. Dat is Maison & Objet in een notendop. Van 4 tot en met 8 september vond de vakbeurs plaats in Parijs.

Lees meer...

MAD! Events in Cothen

Voor de zesde keer organiseerden Michiel en Mariska Drijver van MD de minibeurs MAD! Events. Het evenement vond plaats op 23 en 24 augustus in en om De Orangerie van Menno Kroon in Cothen. Honderden bloemisten kwamen een kijkje nemen en bestelden het nieuwe assortiment bij de aanwezige leveranciers. Brons, goud en koper voerden de boventoon bij de producten.

Lees meer...

E-magazine

vp beb 11 2015

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Bloem en Blad op Facebook

 Volg Bloem en Blad nu ook op Facebook