Luimes & Luimes in Aalten

Vijftien jaar bestaat Luimes & Luimes dit jaar en dit is groots gevierd voor de klanten. De groothandel heeft inmiddels een stevige voet aan de grond bij bloemisten en presenteert binnenkort een nieuw eigen merk: Villa Pottery by Luimes & Luimes. ,,Zo is onze collectie nog meer herkenbaar’’, zegt medewerker Paul Luimes.

Lees meer...

Orchideeënwinkels voor inspiratie en verkoop

Orchideeën, en dan met name Phalaenopsis, zijn geliefd bij bloemisten en consumenten. Kwekers spelen op deze populariteit in door in een winkel bij hun bedrijf een breed sortiment planten aan te bieden, vers uit eigen kwekerij. Opti-flor doet dit met een Creating Center en Conceptstore puur voor bloemisten, Ter Laak Orchids en SO Natural bedienen de particuliere markt. In deze reportage nog wat sfeerbeelden van alledrie de bedrijven.

Lees meer...

Bloembinderij Vergeet Mij Niet in Breda

Volgend jaar vieren Nancy Machielsen en haar trouwe medewerksters het 25-jarig jubileum van Vergeet Mij Niet in Breda. De bloemiste is ervan overtuigd dat er bij klanten nog altijd behoefte is aan een bloemenspeciaalzaak. Met haar winkel richt zij zich dan ook voornamelijk op particuliere klanten.

Lees meer...

Natuur blijft inspiratiebron voor ontwerpers

Natuurlijke materialen en vormen geïnspireerd op bloemen en planten blijven populair voor ontwerpers. Ook op de designbeurs District Design in Zaandam was dat te zien. Bovendien waren veel stands versierd met natuurlijk materiaal; vooral hangplanten waren in trek.

Lees meer...

Bloemen plus lunchroom

Een historisch pandje in het centrum van Elst. Houten banken met vrolijk gekleurde kleden en kussens, parasols en bistrosetjes, krijtbordjes met een drankenkaart. Maar ook: strakke houten plantenbakken met buxusbollen en uitbundig opgemaakte Dutz-vazen. De Verleiding in Elst combineert een bloemenwinkel met een lunchroom.

Lees meer...

E-magazine

vp beb 8 2015

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).