Bloemenhuis Mozart in Doetinchem

Een klassieke sfeer ademt Bloemenhuis Mozart in Doetinchem. De naam past bij de winkel en bij de boeketten. En bij eigenaar Maurice Vrijdag, zo geeft hij zelf aan. ,,Ik heb een heel eigen stijl. Royaal, klassiek en een beetje kitch af en toe. Ik ben een Mozart.’’

Log in om meer te lezen...

Bloemen plus groenten

Met alleen ‘bloemen en groenten’ doe je Saes Groenten en Bloemen, zoals de winkel officieel heet, echt tekort. Het bedrijf van Marion en Thijs Saes in Weert verkoopt zoveel meer: planten voor binnen en buiten, decoratiemateriaal voor huis en tuin, zelf gekweekt perkgoed, diepvriesproducten, vers gemaakte maaltijden en salades. Bij alle producten staan ambacht en versheid centraal.

Log in om meer te lezen...

Tillandsia met toegevoegde waarde

Hoe breng je een product dat eind jaren tachtig mateloos populair was, 25 jaar later opnieuw onder de aandacht van klanten? De tweelingbroers Rein en Aad Prins van Corsa Plant in De Lier denken het gat in de markt opnieuw ontdekt te hebben: Tillandsia met toegevoegde waarde als concept aanbieden.

Log in om meer te lezen...

Bloemen van Cornelis

Een goed gevulde winkel, maar met wel nog voldoende ruimte om rond te lopen. Zo ziet Kees Berkelmans zijn zaak het liefst. ,,De mix van producten moet goed zijn, ik verzamel van alles bij elkaar.’’ Vanwege de beperkte ruimte heeft hij de ruimte praktisch ingericht. Op 1 juli vorig jaar opende hij zijn eigen bloemenwinkel Bloemen van Cornelis in Antwerpen.

Log in om meer te lezen...

Bloemen plus woonaccessoires

In de winkelstraat van Coevorden zitten twee winkels pal tegenover elkaar: Bloemengalerie Fleurke en Fleurke Wonen. Volgens eigenares Ramona Fleurke vullen beide branches elkaar prima aan. ,,We bieden klanten een totaalconcept voor hun interieur.’’

Log in om meer te lezen...

Meer berichten

  1. Groothandel De Jong in Drachten
  2. Shopverleider Vicky van der Krogt: kom eens uit je comfortzone
  3. Mon Fleuri in Arnhem
  4. Liebregts & Liebregts Bloemsierkunst in Veldhoven
  5. Samenwerkende winkeliers BergsVers

E-magazine

vp beb-08-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).