Thom Slootman, Ens

Thom Slootman begon 25 jaar geleden met een kleine bloemengroothandel in de Noordoostpolder. Inmiddels is het bedrijf groter geworden, maar blijft het toch ook kleinschalig. ,,Met de korte lijnen binnen ons bedrijf kunnen we de klanten verse bloemen en een eerlijke prijs bieden.’’

Lees meer...

Oogenlust Valkenswaard in Valkenswaard

Van binnen en buiten, van boven tot onder, van voor naar achter. Waar je ook kijkt: de winkel van Oogenlust Valkenswaard is volledig ondergedompeld in kerstsfeer. ,,Ik ben helemaal gek van kerst’’, zegt eigenaar Gert van den Nieuwenhuijzen. Klanten weten inmiddels dat hier elk jaar iets bijzonders valt te beleven. Een happening die je niet kan missen.

Lees meer...

Paper Art in Halsteren

Paper Art in Halsteren, uitgeverij en producent van luxe papierwaren, viert dit jaar het dertigjarig jubileum. Directeur Max Schechtl en zijn team zijn dagelijks bezig het assortiment up-to-date te houden. Het bedrijf levert allang niet meer alleen bloemenkaartjes; ook cadeaubonnen, decoratielint, tasjes en andere ‘gifts’ behoren tot het assortiment.

Lees meer...

Bloemen plus herenmode

Een winkel in hartje Maastricht met herenmode en bloemen, opgezette dieren en oude motoren. Martijn van Bergenhenegouwen heeft met M-Perception Store zijn droom waargemaakt. ,,Ik kan er een heel verhaal van maken, maar eigenlijk is het heel simpel: ik doe alles wat ik leuk vind.’’

Lees meer...

Salaristabellen bij nieuwe cao

Bij de onlangs afgesloten Cao voor de Gespecialiseerde Detailhandel in Bloemen en Planten, horen drie nieuwe salarisschalen. De eerste geldt per 1 juli 2015, de tweede is vanaf 2016 van toepassing en de derde vermeldt de uurlonen vanaf 1 januari 2017.

Lees meer...

E-magazine

vp beb 01 2016

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Bloem en Blad op Facebook

 Volg Bloem en Blad ook op Facebook