‘Verpakking rekenen is een kwestie van durven’

Geld vragen voor verpakking is onder bloemisten geen populair thema. Toch vindt arrangeur en verpakkingsdeskundige Bart van der Elsken dat het in veel gevallen wel kan. ,,Een beetje brutaal zijn, mag wel. Je moet het gewoon durven!’’ Hij geeft een aantal tips uit de praktijk.

Log in om meer te lezen...

Helmi’s bloemwerk in Eindhoven

Vijf jaar na de opening van haar winkel in Geldrop waagde Helmi Bronswijk de stap naar een tweede winkel. In een oude Philipsfabriek in Eindhoven maakt zij nu deel uit van een groep originele, kleurrijke en onderscheidende winkels.

Log in om meer te lezen...

Bloemen plus workshops

De kop van dit artikel dekt zeker de lading niet van wat Florale Extase allemaal doet. Behalve dat eigenaren Eric Pannenborg en Jack van der Ende bloemen en planten verkopen en workshops geven, scholen ze ook binnen- en buitenlandse bloemisten bij, houden ze zich bezig met Land art, verkopen ze brocante en verzorgen ze evenementen en demonstraties.

Log in om meer te lezen...

Bloemerie 88 in Oss

Buiten het centrum in een klein winkelgebied runnen Harold Reuser en zijn team Bloemerie 88 in Oss. De bloemist nam acht jaar geleden de winkel over en transformeerde deze in een trendy, hippe en toch ook klassieke bloemenspeciaalzaak. ,,We willen iedereen, of die nu een dikke of minder dikke portemonnee heeft, iets bieden.’’

Log in om meer te lezen...

Fidrio in Harmelen

Glas is hun passie. Daarom besloten Marcel en Daniëlle van Bronkhorst achttien jaar geleden hun bloemenwinkel te sluiten en zich helemaal te richten op het ontwerpen en importeren van glaswerk uit onder meer Oost-Europa. ,,Mooi kwaliteitsglas waar de bloemist een goede marge op kan maken.’’

Log in om meer te lezen...

Meer berichten

  1. Bloemenhuis Mozart in Doetinchem
  2. Bloemen plus groenten
  3. Tillandsia met toegevoegde waarde
  4. Bloemen van Cornelis
  5. Bloemen plus woonaccessoires

E-magazine

vp beb 10-2014
Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).