Weerman in Aalsmeer

De tijd van alleen bloemen verkopen in de cash-and-carry is bij Weerman voorbij. Met de nieuwe directeur Reinier Weerman aan het roer ondergaat de bloemengroothandel een groot aantal veranderingen. ,,Wij willen op alle fronten de bloemist ondersteunen, zowel op het creatieve als het ondernemende vlak.’’

Lees meer...

Anthurium uit de kwekerij vers in DeWinkel.

,,Verser kan niet’’, zegt Nel Bouman, die de dagelijkse leiding heeft in DeWinkel., de bloemenwinkel van kwekerij Bouman Anthuriums in Berkel en Rodenrijs. Dagelijks worden de bloemen vers gesneden in de kas. Doel van DeWinkel. is de Anthurium onder de aandacht te brengen van een breder publiek.

Lees meer...

Bloem en Plant in Musselkanaal

Midden in de crisistijd starten. Je moet het risico maar durven nemen. Regina en René Schut gingen ervoor en startten eind 2011 in het Groningse Musselkanaal hun bloemenwinkel Bloem en Plant. Met succes. ,,Om te ondernemen is lef nodig’’, zeggen beiden. ,,Dan val je op en begint het balletje te rollen.’’

Lees meer...

Hippp Bloem & Sfeer in Heerlerheide

Roze, oranje, rood en paars. Dat is Hippp Bloem & Sfeer in Heerlerheide. Eigenaar Richard Cox heeft deze kleuren heel consequent doorgevoerd: van de bloemen tot de potten en vazen, de muren en de beschilderde paaseieren in de Magnolia-takken. De zwarte basis laat deze kleuren echt knallen.

Lees meer...

De Tol BV Lisse

,,Leuke producten voor een goede prijs.’’ Dat is wat Jan en zoon Joost van der Vlugt willen bieden met hun groothandel De Tol BV in Lisse. Jan weet door zijn bloemistenachtergrond heel goed waar zijn doelgroep wat aan heeft.

Lees meer...

E-magazine

vp beb 04 2016

Klik op de afbeelding om onze e-magazines te bekijken (inloggen noodzakelijk).

Bloem en Blad op Facebook

 Volg Bloem en Blad ook op Facebook

Bloem en blad - Boeken

Kijk voor meer boeken op onze boekenpagina